UNET E-STORE

Професионално eCommerce SaaS решение за Вашата online продавница

App

UNET E-STORE карактеристики

CLOUD решение (SaaS), хостирано во УНЕТ дата центар во Македонија

За кого е наменет UNET E-STORE

За сите трговци ( мали и големи ) кои сакаат продажба преку сопствена е-продавница на интернет.

Јазици

 • Јазици на административен панел (македонски и англиски)

 • Јазици на веб продавницата (македонски, албански, англиски)Можности за плаќање на UNET E-STORE

 • Овозможено плаќање со платежни и кредитни картички како и плаќање со испорака.

 • Плаќањата може да се вршат од страна на купувачи во земјата и странство

Прилагодлив дизајн

Решение со прилагодлив (responsive) дизајн за подобро корисничко искуство.


Моќна инфраструктура

Нашите решенија се хостирни на сопствена Cloud инфраструктура.Висока безбедност

Безбедна платформа за интернет трговија.Предности на UNET E-STORE

 • Административен панел на трговецот на својата е-продавница на македонски јазик
 • Неограничен број на категории и производи во е-продавницата
 • Модерен респонсивен дизајн прилагодлив на сите уреди
 • Безбедна апликација која не е open source или public
about

Демо верзија

Погледни ја демо верзијата на продавницата изработена со Unet E-STORE

Одберете пакет според своите потреби

Basic

6500 ден

месечно

 • Неограничен број категории
 • Неограничен број производи
 • Bandwith - неограничен
 • Disc порстор - 30GB
 • 2 администраторски пристапи
 • 1 јазик на продавницата
 • SEO оптимизација
 • Дедицирана IP адреса
 • SSL сертификат
Нарачај

Business

9500 ден

месечно

 • Неограничен број категории
 • Неограничен број производи
 • Bandwith - неограничен
 • Disc порстор - 40GB
 • 5 администраторски пристапи
 • 2 јазици на продавницата
 • SEO оптимизација
 • Дедицирана IP адреса
 • SSL сертификат
Нарачај
 • Неограничен број категории
 • Неограничен број производи
 • Bandwith - неограничен
 • Disc порстор - 50GB
 • 10 администраторски пристапи
 • 3+ јазици
 • SEO оптимизација
 • Дедицирана IP адреса
 • SSL сертификат
Нарачај
 • Цените се без вклучен ДДВ
 • Наведените цени се однесуваат за договор склучен на 12 месеци
 • За SSL сертификат се доплаќа согласно ценовникот на УНЕТ

Често поставувани прашања

Интернет продавницата работи како и секоја останата е-продавница. Корисникот со едноставно пребарување или преку понудените категории, се позиционира на производот кој сака да го купи и со еден клик го вметнува во својата е-кошничка. Секој производ има опис и карактеристики, величини, големини, цена итн. за кои корисникот се информира пред да го стави во својата е-кошничка. По додавањето на производите во е-кошничката, корисникот може да оди на својата е-кошничка или директно на наплата. По извршеното плаќање, се добива е-маил со детали околу нарачката и начинот на испорака.

Да, UNET E-STORE апликацијата овозможува акции кои може да бидат временски ограничени или не, како и купони кои можат да зависат или не, од минималната потрошувачка при купувањето на Online продавницата.

Да. Секој бренд е уникатен и заслужува да има решение прилагодено на својата визија. Затоа со UNET E-STORE се креираат уникатни решенија за брендовуте за да им се овозможи остварување на целите на клиентите

UNET E-STORE веб продавниците се хостираат во Cloud дата центарот на UNET- Македонија.

UNET E-STORE веб апликацијата можете да ја набавите како сервис со месечно изнајмување согласно предефинираните пакети

UNET E-STORE персонализирано решение со откуп на една лиценца (продавница) со неограничен период на користење. (побарај понуда)

Контакт информации

Адреса

Партизански одреди 70б, Д.Ц. Алуминка, 1000 Скопје

Телефон

+389 23093339

E-Пошта

info@unet.com.mk